HISSNANDE DRÖNARFOTO & FILM

FörfråganVåra tjänster

Våra tjänster

Drönare inom Räddningstjänsten

Det finns många fördelar att använda en drönare inom räddningstjänsten. Ger möjlighet till eftersök i tuffa väderförhållanden, tillgänglighet vid områden som är svåra att nå, snabb överblick vid skogsbränder mm. Vi erbjuder resurser vid krävande situationer. Förfrågan

Drönare inom Skog och Lantbruk

En drönare inom skog och lantbruk möjliggör det exakt tillämpning av ex näringsämnen och sjukdomsförebyggande. Den gör att brukare och agronomer kan upptäcka områden av missväxt alt stress i en gröda och hantera dessa frågor omedelbart. Vi tillhandahåller lösningar inom skog och lantbruk som ger er ett bättre beslutsunderlag och tillväxt. Förfrågan.

Drönare inom Professionell film

En professionell film hjälper dig sälja en specifik produkt eller tjänst. Filmer ger ofta ett mer säljande intryck än ex texter och stillbilder. Filmen ger en kort beskrivning av produkten och användningsområden. Man kan kombinera vanlig filmkunskap och drönare och få en spännande resultat till en rimlig budget. I filmen kan man även lägga till grafiska effekter, speakerröst mm.
Förfrågan.

Drönare för Mäklare och Industri

Drönare för fastighetsmäklare och Industri. Det finns många fördelar med att använda en drönare för mäklare och industri, genom att kunna ta unika flygfoto på fastigheter, tomter, byggen och områden kan man med bild bättre beskriva objektet eller bygget. Förfrågan.

Drönare inom Kraft och Energi

Fördelarna att använda en drönare för denna typ av arbeten är många. Inte minst säkerheten för personal vid höghöjdsarbeten även möjlighet att genomföra besiktning i tuffa väderförhållanden samt tillgänglighet vid områden som är svåra att nå m.m. Förfrågan.

Drönare inom inspektion

Vi har drönare för inspektion och besiktningsuppdrag.
Vi utför inspektion inom vindkraft, elkraft, mast och höghöjdsarbeten. Fördelen med att använda en drönare för inspektionsarbeten är bland annat säkerhet för personal vid höghöjdsarbeten, möjlighet att genomföra besiktning i tuffa väderförhållanden, tillgänglihet vid områden som är svåra att nå, produkterna är lämpliga för besiktning både on-site och offshore. Förfrågan.